Selecteer een pagina

Over ons

Een samenwerkingsverband van senior arbeidsdeskundigen, met meer dan 10 jaar ervaring in arbeidsdeskundige onderzoeken.

Het Team

Richard Oosterweghel

Regio Zeeland/Brabant en Zuid Holland.

Mijn naam is Richard Oosterweghel. Senior arbeidsdeskundige met ruim 10 jaar ervaring met arbeidsdeskundige onderzoeken. Voor arbeidsdeskundige onderzoeken vanaf Vlissingen naar o. a. Middelburg, Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Rotterdam, Vlaardingen etc.

Ella Moens

Regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland.

Als zelfstandig arbeidsdeskundige heb ik ruim 10 jaar werkervaring opgedaan met arbeidsdeskundige onderzoeken en ook in het begeleiden van medewerkers in 1e– en 2e spoor re-integratietrajecten. Mijn achtergrond is personeelsmanagement met specialisatie in de richting van arbeidsvoorwaarden en verzuimmanagement.

Integriteit, zorgvuldigheid en op een bepaalde manier “nieuwsgierig” zijn naar wat iemand doet en wat iemand kan is voor mij de basis. Kortom, een gesprekspartner voor werkgever en werknemer. Ik werk voornamelijk in de regio: Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Flevoland en Utrecht.

Lammert-Jan Strijker

Regio Gelderland, Overijssel, Utrecht, Brabant.

Werkzaam in o.a. Arnhem, Nijmegen, Ede, Veenendaal, Tiel, Apeldoorn, Doetinchem, Deventer, Utrecht, Oss, Den Bosch.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor een arbeidsdeskundig onderzoek. De beschikbare arbeidsdeskundige stelt dan een offerte voor u op.

Stuur ons een bericht.

Onderwerp